Diensten

 
januari 16, 2019

Logo maken

Voor patiënten is je logo een belangrijk herkenningspunt, zowel online als offline. Het bepaalt mee de visuele identiteit van je apotheek.
januari 29, 2019

Social media op maat

Contento zorgt ervoor dat je aanwezig bent op sociale media, zonder dat je er tijd mee verliest. Contento biedt je op regelmatige basis een selectie posts met inhoud aan. Je selecteert ze en wij zorgen ervoor dat ze op je socialemediakanalen terechtkomen.
januari 18, 2019

Digitaal marketingadvies aanvragen

Heb je een spannende uitbreiding die je in de verf wil zetten? Denk je dat je hulp kan gebruiken bij het verder uitbouwen van je online identiteit? Ontdek dan hoe we voor jou in samenwerking een succesvolle campagne kunnen opzetten.
januari 17, 2019

Socialemedia accounts laten creëren

Ben je klaar om de sociale media te veroveren? Weet je al via welke kanalen? Laten we dan samen een krachtige pagina aanmaken (op Facebook, Linkedin, Twitter, …) zodat jouw patiënten je ook langs die weg kunnen bereiken.
januari 17, 2019

Bestel een fysieke betaalterminal

nog geen fysieke betaalterminal in de apotheek? Of je wil graag ontdekken of je kan overschakelen naar een betaalterminal met NFC-communication zodat je patient enkel zijn kaart over de betaalterminal moet bewegen?
januari 18, 2019

Portaalpagina opzetten

Heb je meedere apotheken en wil je deze op een centrale plaats voorstellen? Laat dan een portaalpagina creëeren. Zo hebben je klanten sneller een overzicht over je verschillende apotheken.
januari 18, 2019

Omgevingsanalyse maken

Hebben de mensen in een bepaalde buurt gemiddeld gezien een eerder hoog of laag inkomen? Wonen er veel kinderen in een bepaalde wijk? Hoeveel auto’s passeren er gemiddeld door een bepaalde straat tijdens de avondspits? Kortom: hoe krijg ik beter inzicht in de lokale context van een bepaald gebied?
januari 18, 2019

Nieuwe domeinnaam aankopen

Met een domeinnaam geef je een unieke naam aan je website, zodat je patiënten jouw sneller terugvinden. Zoekrobotten zoals Google en Bing zullen je website dus ook hoger plaatsen.
januari 18, 2019

Extra e-mailbox creëeren

Nieuw personeel? Bestellingen op een ander e-mailadres laten aankomen? Verkrijg dan extra e-mailaccounts zodat jij en jouw personeelsleden steeds bereikbaar zijn.
januari 18, 2019

Zelfgeschreven artikels vertalen

Laat je zelfgeschreven artikels vertalen door een professionele vertaler. Zo zal je meertalig je patiënten een betere zorg kunnen geven.
januari 18, 2019

Professionele video

Ben je op zoek naar een professionele promotievideo voor jouw apotheek? Een interview met personeelsleden of liever een promotiefilmpje over je nieuwe toonbank?
januari 23, 2019

Iets anders?

Een dienst die er nog niet tussen staat? Geef ons een seintje en we gaan ernaar op zoek!